Overige Risico Voet

Overige risico voet behandeling

De risico voet is niet alleen de diabetische- en reumatische voet, maar ook de oudere, verwaarloosde, spastische voet en oncologische voet. Medisch Pedicure Esther Amsterdam is gelokaliseerd op de begane grond  en dus zeer goed bereikbaar, ook voor minder validen eventueel met een rollator of rolstoel. Mocht u vragen hebben over bovengenoemde behandelingen dan kunt u altijd contact opnemen met Medisch Pedicure Esther Amsterdam. Zie hiervoor de contactgegevens op deze website.

Afspraak maken bij Medisch Pedicure Esther Amsterdam

Gebruik de online agenda voor het maken van een afspraak.

Lukt het niet om voor deze maand een afspraak in te plannen dan zit de agenda volgeboekt, klik dan met pijltje naar rechts naar de volgende maand. Mocht het zo zijn dat u twijfelt over de te kiezen behandeling kunt u altijd kiezen voor de “basisbehandeling”.

U ontvangt altijd een bevestiging per e-mail, leest u deze alstublieft zorgvuldig, mocht deze bevestiging niet in uw inbox terecht komen kijk dan bij “junkmail” of “ongewenste berichten”. Deze bevestiging komt direct zodra u het maken van de afspraak heeft afgerond. Mocht u geen bevestiging ontvangen stuurt u dan even een e-mail waarin u dit schrijft dan zal ik het voor u nakijken.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Kiest u voor het maken van een afspraak, dan gaat u automatisch akkoord met de privacy verklaring en disclaimer.
Uiterlijk 24 uur van te voren kunt u kosteloos annuleren (zie bevestiging in uw inbox).